The Definitive Guide to خواص چای کوهی با عناب

در صورت تمایل برای دریافت پاسخ بهتر این فیلد را پر کنید.

بسیاری از خواص عناب خشک برای سرماخوردگی استفاده می‌کنند. در تحقیقات انجام شده مشخص شده که این میوه به صورت خشک و تازه می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت کند و در نتیجه احتمال ابتلا به انواعی از بیماری‌ها از جمله سرماخوردگی را بکاهد.

فلاونوئیدها، کاروتن، بتا‌توکوفرول و آنتوسیانین‌ها نیز به طور سرشار در عصاره عناب وجود دارد. همچنین این میوه غنی از ماده‌ای به نام تانن است که دارای خواص ضد‌التهابی بوده و به لخته شدن خون کمک می‌کند.

عناب می‌تواند به فرایند هضم بهتر غذا کمک کند ، عناب به نرم شدن و حجیم شدن مدفوع شما کمک می‌کند و خطرات ناشی از زخم معده، آسیب و باکتری‌های مضری که ممکن است در روده شما وجود داشته باشد کاهش می‌دهد.

اگر شما کم‌خون باشید، به طور قطع دارای ضعف عضلانی، سوءهاضمه، خستگی مفرط و سرگیجه هستید که برای رفع آن باید فورا اقدامی بکنید.

خواص سیاه دانه برای لاغری و طریقه مصرف و خوردن سیاه دانه و عسل صبح ناشتا برای لاغری

عناب می‌تواند استحکام استخوان را بهبود بخشد. میوه عناب می‌تواند برای افراد مسن یا کسانی که استخوان‌های شکننده دارند مفید باشد.

بخشی از بررسی‌ها نشان دادند که پلی ساکاریدها، شکرطبیعی با اجزایی از آنتی اکسیدان، ممکن است باعث مهار رادیکال‌های آزاد شوند. سلول‌های آسیب رسان را مهار و التهاب را کم کنند.

چربی: عناب منبع مناسبی از اسیدهای چرب ضروری است. بخش بزرگی از این چربی‌ها در عناب از اسیدهای چرب غیراشباع تشکیل شده است.

بیماری کبد چرب در نتیجه افزایش چربی یا تری گلیسیرید در خون به وجود می‌آید. فاکتورهایی چون رژیم غذایی ناسالم و مضر، خوردن غذاهای پرچرب، مصرف الکل، ورزش نکردن، تحرک بسیار کم و غیره می‌توانند منجر به بروز این بیماری شوند. یکی از موادی که در درمان کبد چرب می‌تواند بسیار مفید باشد عناب است.

عناب را خرمای سرخ چینی نیز نامیده‌اند. در حال حاضر عناب در بسیاری از مناطق غرب آسیا و نیز در چین، کره و ژاپن، هم به‌صورت وحشی می‌روید و هم کشت می‌شود.

عناب عمدتاً در طب چینی به دلیل خواص ضد قارچی، ضد باکتریایی و ضد التهابی آن استفاده عناب خشک چه خاصیتی دارد می‌شود.

پیش از اینکه درباره خاصیت عناب برای کبد چرب بدانیم، بهتر است با خود این میوه بهتر آشنا شویم.

میوه عناب که دارای خواص دارویی بسیار زیادی است، در ابتدا سبز و گرد بوده و پس از رسیدن به رنگ قرمز درآمده، زیتونی شکل و چروک می‌شوند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *